Activiteiten

In het kasteel

 

Tijdens de zomermaanden zijn onze gasten meestal buiten, met het zwembad als belangrijkste trekpleister. Maar verblijft u ’s winters bij ons in het kasteel (bijvoorbeeld met kerst, oud & nieuw) en is het buiten koud en nat? Of heeft u even genoeg van zon en zwembad? In het kasteel is nog genoeg te doen om u niet te vervelen. Hieronder een impressie. 

 

Bij binnenkomst stapt u direct in de grote eetkeuken. Een heerlijke warme ruimte met een grote tafel en een prettig ingerichte keuken. Koken, borrelen en converseren gaan hier hand-in-hand. Vooral ’s winters is het hier gezellig samenkomen.

Naast de keuken, op de begane grond springt meteen de biljartkamer in het oog waar een echte Engelse snookertafel staat. Snooker wordt niet met 3 ballen gespeeld (zoals het Nederlandse biljart) maar met 21 gekleurde ballen. Een garantie voor uren spelplezier, zeker wanneer u zich in de spelregels verdiept heeft. Overigens zijn er ook American pool-ballen aanwezig.

Ook op de begane grond, naast de keuken, bevindt zich de oorspronkelijke kapel van het kasteel. Werd deze kapel eeuwenlang gebruikt voor religieuze bijeenkomsten, nu is de ruimte bijzonder geschikt voor TV, lezen en spelletjes.

In de westelijke vleugel van het kasteel vindt u  de groene en de blauwe salon. Waar zijn de salons ideaal voor? Voor een goed gesprek met een mooi glas, of met een boek in een hoekje. Er staat ook een piano. Maar de blauwe salon werd onlangs nog omgetoverd in een yoga-zaal! Wilt u een diner organiseren voor uw familie? De salons vormen daarvoor een omgeving in stijl.
Playroom

La ‘pièce de résistance’ oftewel het puntje op de ‘i’ is de speelzolder: 160 vierkante meter spelplezier met een tafeltennistafel, airhockey, darts, twee tafelvoetbal-tafels, een poolbiljart en speelgoed voor de kleintjes.

Op de beneden verdieping achter de groene en blauwe salon vind u nog een verrassing. Waan je in een casino in onze pokerkamer voor urenlang speelplezier.