Slaapkamers & badkamers op de 1e verdieping

U kunt alle kamers op de plattegrond terugvinden met de begin letter van de kamer.
Chambre Agde vindt u dus onder A. Chambre Bourge onder B. etc. 

Chambre Agde

We beginnen met de torenkamer met een eenpersoonsbed. Vaak gebruikt door wat oudere kinderen die in de buurt van de ouders willen slapen. 

Ook ideaal voor snurkers die liever apart liggen. 

Deze kamer deelt de badkamer met chambre Bourge en chambre Cannes.

 

Chambre Bourge

Chambre Bourge, de master bedroom. Sinds 2021 vernieuwd. Knusser en meer privacy door afgesloten gedeelde badkamer.

Ideaal voor gezinnen in combinatie met chambre Agde en chambre Cannes. Natuurlijk ook geschikt voor vriendengroepen. 

Chambre Cannes

Onze ruime roze slaapkamer, direct gelegen aan de gedeelde badkamer.
Hier vindt u ook de grote kist met kussens voor het balkonterras, waar u heerlijk kunt genieten van het uitzicht en elkaars gezelschap.  

Badkamer Agde, Bourge, Cannes

Deze badkamer heeft 3 ingangen die met elkaar in verbinding staan. Aan de ene kant vindt u een toilet, wastafel en douche aan de andere kant 2 wastafels. De badkamer is in 2021 geheel vernieuwd.
Voor onze vaste gasten, de badkamer is nu vanaf een gang te bereiken voor chambre Agde en via de slaapkamers van chambre Bourge en Cannes. De badkamer is niet meer open in chambre Bourge, meer privacy dus. Tevens is er nu een gewoon toilet geïnstalleerd. 

Het centrale trappenhuis 

Dit trappenhuis vindt u aan de kant van de groene en blauwe salon. En  brengt u naar de eerste etage, waar u de kamers Agde, Bourge en Cannes kunt vinden. Ook bereikt u via de dubbele deuren het balkon terras. 

Het balkon terras

Hier kunt u heerlijk zitten tijdens een borreluurtje en genieten van het uitzicht en elkaars gezelschap. Of u even terugtrekken als u in stilte van het uitzicht wilt genieten. 

De speciaal op maat gemaakt kussens vindt u in de kist in chambre Cannes.

Chambre Donjon 

In de andere vleugel, rechtsaf bovenaan de trap, vindt u eerst chambre Donjon met een tweepersoons bed en heerlijke luie stoel.
De bijbehorende privé badkamer ligt er schuin tegenover op de gang. 

Badkamer Donjon 

Deze in 2022 geheel vernieuwde badkamer voldoet aan alle eisen van deze tijd met douche, toilet en wastafel. Deze hoort bij chambre Donjon, maar kan in overleg natuurlijk ook gedeeld worden met de andere kamers. Voor onze vaste gasten, dit was voorheen de oranje badkamer. 

Chambre Eaubonne

Deze kamer beschikt over een tweepersoons bed en eventueel een extra eenpersoonsbed. Ideaal als u uw kind op uw kamer wilt laten slapen. De bijbehorende privé badkamer ligt op de gang recht tegenover de kamer. 

chateaubussolles

Badkamer Eaubonne

Deze badkamer beschikt over een bad met douche, toilet en wastafel. Tevens vernieuwd in 2022 om aan de moderne tijd te voldoen. Dit is de privé badkamer van chambre Eaubonne, maar mag natuurlijk gedeeld worden. Voor onze vaste gasten, dit was de gele badkamer. 

Chambre Fontaine

Deze kamer ligt apart van de andere kamers met bijbehorende privé badkamer in de zuidelijke vleugel. Het beschikt over een tweepersoons bed en een privé balkonnetje. En is via het stenen trappenhuis te bereiken. 

 

Badkamer Fontaine

Deze ruime badkamer, ook vernieuwd in 2022, beschikt over een luxe ligbad met aparte douche, toilet en wastafel. 

Trappenhuis 2.

Dit trappenhuis brengt u naar de 1e en 2e etage. U vindt de toegang in de eetkamer naast de deur van de bibliotheek.
Hier vindt u ook het beneden toilet.